error in VO editor

Public support forum for peer to peer support with related to the Visual Objects and Vulcan.NET products
Post Reply
Jan@share.be
Posts: 62
Joined: Mon Nov 02, 2015 8:51 pm

error in VO editor

Post by Jan@share.be »

When opening a window in the VO editor I get this error. (see attachment)
How can i resolve this.
I think some file has been removed or damaged, but I have no Idea where to start to resolve this.

thank you all.
Attachments
error VO.docx
(22.32 KiB) Downloaded 24 times
ic2
Posts: 1832
Joined: Sun Feb 28, 2016 11:30 pm
Location: Holland

Re: error in VO editor

Post by ic2 »

Hello Jan,

Do you have this directory:
C:\cavo29\bBrowser 4\Visual Objects 2.8\Source\Cursor (c:\cavo29 is my cavo directory). There are 10 .cur files in that directory, I would say these are missing, given the error. Otherwise you can reinstall bBrowser 4.

Dick
User avatar
Chris
Posts: 4652
Joined: Thu Oct 08, 2015 7:48 am
Location: Greece

Re: error in VO editor

Post by Chris »

Hi Jan,

In addition to what Karl said, this entry comes from the cavowed.inf file in your VO\Bin folder. In it, there's a section for the bBrowser control, for adding it in the floating toolbox window, and there's a line in there

FloatBar=bBrowser4

which tells VO to use a same named bitmap file to show in the toolbox window. Apparently such a file does not exist in your folder, so you can either copy it there, or you can even remove that line, so that VO will be showing a generic icon in the toolbox. But in any case, it's a harmless message, only says that it could not find a bitmap to add to the toolbox.
Chris Pyrgas

XSharp Development Team test
chris(at)xsharp.eu
ic2
Posts: 1832
Joined: Sun Feb 28, 2016 11:30 pm
Location: Holland

Re: error in VO editor

Post by ic2 »

Hello Chris,
Chris wrote: Wed Jul 10, 2024 11:24 am In addition to what Karl said..
Karl is called Dick in this post ;)
User avatar
Chris
Posts: 4652
Joined: Thu Oct 08, 2015 7:48 am
Location: Greece

Re: error in VO editor

Post by Chris »

Oops sorry! :)
Chris Pyrgas

XSharp Development Team test
chris(at)xsharp.eu
Jan@share.be
Posts: 62
Joined: Mon Nov 02, 2015 8:51 pm

Re: error in VO editor

Post by Jan@share.be »

thanks all for the suggestions.
i just reinstalled Bbrowser (had to look for my installation code), but that did the trick.

Works fine again.

jan
Post Reply